Esittely

Haukilammen juhla- ja kokoustila sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa kirkasvetisen Sääksjärven rannalla vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Tarjoamme ainutlaatuiset puitteet erilaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiselle niin yrityksille kuin yksityisille.  Haukilammen päärakennus sijaitsee pienen Haukilammen rannalla kauniissa harjumaisemassa, aivan Sääksjärven kyljessä. Juhlatilan sauna, palju ja kota sijaitsevat Sääksjärven rannalla ja näin ollen vieraat pääsevät pulahtamaan Suomen suurimpaan lähteeseen.

Päärakennuksessa on isompi juhlasali, kokoustilat ja majoitustilat. Juhlasaliin mahtuu juhlimaan noin 100 henkilöä ja tila on varusteltu nykyaikaisella av-tekniikalla ja langattomalla internet-yhteydellä. Juhlasalissa on myös piano.

Kokous- ja koulutuskäytössä on iso sali ja majoitustilojen yhteydessä oleva pieni kokoustila. Iso juhlasali soveltuu jopa 50 henkilön kokoustilaksi, sen voi myös rajata pienemmällekin henkilömäärälle. Pienempi kokoustila soveltuu noin 10-15 hengen kokoustilaksi. Tiloissa on langaton verkkoyhteys ja ne on varusteltu av-tekniikalla.

Päätalon huoneisiin mahtuu majoittumaan noin 40 henkilöä. Vessat, suihkut ja keittiö löytyvät yhteistiloista. Päätalossa on myös yksi huoneisto, johon mahtuu majoittumaan myös koko perheen voimin.

Haukilammella on kaksi saunaa, päärakennuksen alakerrassa sijaitseva takkasauna ja Sääksjärven rantaviivassa seisova puulämmitteinen sauna, jonka terassilla on kylpypalju ja rappusilta avautuu laituri järvelle. Takkasauna on käytössä ja vuokrattavissa ympäri vuoden, mutta rantasauna on käytössä vain kesäkaudella. Kumpaakin saunaan on mahdollista tilata herkulliset tarjoilut omasta keittiöstämme. Rantasaunan vieressä on erittäin viihtyisä kota, jossa voi tunnelmoida syysiltana, paistaa makkaraa ja keittää vaikka nokipannukahvit. Saunomiseen voi myös yhdistää erilaisia aktiviteetteja, sup-lautailua, melomista, frisbeegolfia jne. Lue lisää..