Chef’s table

Alkuun

Puutarhurin salaattia  (M,G,V)
- paahdettuja kauden kasviksia ja herukkadressing

Perunasalaattia provencen yrteillä ja vuohenjuustolla (L)
- paahdettua sipulia ja kapriksia

Sitruunainen kasvissalaatti (M,G,V)
- kukkakaalia, parsakaalia, porkkanaa ja kesäkurpitsaa

Savulohimoussea mallasleivällä (L)
- hapankermaa, tilliä ja ruohosipulia

Savuporo-tunturirieskarullia ja puolukkaa (L)

Savustettua härän entrecote-paistia (M,G)
- pikkelöityjä pikkukurkkuja ja kaprismajoneesia

Maalaisleipää ja timjamituorejuustoa (L)

Pääruoaksi
Pitkään kypsytettyä villisian niskaa tummassa omenakastikkeessa (M,G)
Yrttiöljyssä paahdettuja perunoita (M,G,V)

Jälkiruoaksi
Puolukkapannacottaa, lakritsia ja marenkia (L,G)
Kahvia ja teetä

Hinta
Koko menu  45 € / henkilö
Ilman jälkiruokaa 42 € / henkilö
Kylmä salaattimenu, ilman pääruokaa 36 € / henkilö

Menumme hintaan sisältyy:
- tarjoiluhenkilökunta tilaisuuden virallisen osuuden ajan
- tarvittavat tarjoiluastiat, pöytäliinat ja astiapaketti (sisältäen kuohuviini-, viini-, avec-, vesilasit, alkuruokalautaset, pääruokalautaset, haarukat, veitset, kahvikuppisetin, kakkulautaset sekä paperiset ruoka- ja kahviservetit)