Häät

Kun haluatte järjestää hääjuhlanne Haukilammella saatte rauhallisen, yksityisen ja luonnonkauniin hääpaikan. Juhlasalin voi koristella mielensä mukaan ja ikkunoista avautuu upea näköala lammelle. Osa häävieraista voi myös yöpyä ja illan pimentyessä vieraat pääsevät vaikka saunaan ja uimaan.

Juhlapalvelumme suunnittelee teille upean kokonaisuuden; häämenun, kakun, asiantuntevan henkilökunnan ja toimivan tilan. Myös vihkiminen Haukilammella onnistuu, koska tontilla on monta upeaa luonnonhelmaa, johon "alttarin" voi rakentaa.

Olemme suunnitelleet teille jo muutaman häämenun valmiiksi.  Jos toivotte kuitenkin jotain omanlaista, ota yhteyttä myyntipalveluun.

Häämenut
Tarjoamme valmiita häämenuja valittavaksi. Ne on suunniteltu suosituimpien ja toivotuimpien teemojen mukaisesti, valittavana on suomalainen, välimerellinen ja kasvismenu.

Järjestämme kaksi tasting-tilaisuutta vuodessa, syksyllä ja keväällä ja lähetämme kutsun hääpareille henkilökohtaisesti.

Alla olevissa linkeissä menuvaihtoehtomme ja hinnat:

Suomalainen häämenu

Välimerellinen häämenu

Kasvismenu

Häämenumme hintaan Haukilammella sisältyy:
- menun maistelu kahdelle hengelle tasting-tilaisuudessa
- tarjoiluhenkilökunta häätilaisuuden virallisen osuuden ajan
- suunnittelupalaveri noin kuukautta ennen hääjuhlaa, jossa käymme tarkemmin läpi häihin liittyviä yksityiskohtia; aikataulua, häätarjoiluja, tarjoilujen esillelaittoa ym.
- tarvittavat tarjoiluastiat, pöytäliinat ja astiapaketin (sisältäen kuohuviini-, viini-, avec-, vesilasit, alkuruokalautaset, pääruokalautaset, haarukat, veitset, kahvikuppisetin ja kakkulautaset)

Vuokraamme häätilaisuuteenne kankaisia servettejä, vuokrahinta on 1,50 €/kpl