Kokouspaketit

Meillä on valmiina kokouspaketteja, joihin voitte valita tarjoilut ja aktiviteetit valmiista ehdotuksistamme. Voit katsoa kokousmenut täältä!

Yhden päivän kokouspaketti

hinta alkaen 35 € / henkilö

Sisältäen kokoustilan langattomalla verkkoyhteydellä ja av-tekniikalla, aamukahvit suolaisella kahvileivällä, lounaan ja iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä.
Kokoustilassa koko ajan saatavilla myös raikasta vettä ja viipaloituja hedelmiä.

Yhden päivän kokouspaketti iltaan asti

hinta alkaen 54 € / henkilö

Sisältäen kokoustilan langattomalla verkkoyhteydellä ja av-tekniikalla, aamukahvit suolaisella kahvileivällä, lounaan, iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä, kevyen päivällisen ja kahden tunnin saunavuoron joko päätalon takkasaunassa tai rantasaunalla.
Kokoustilassa koko ajan saatavilla myös raikasta vettä ja viipaloituja hedelmiä.

Kahden päivän kokouspaketti

hinta alkaen 105 € / henkilö

Sisältäen kokoustilan langattomalla verkkoyhteydellä ja av-tekniikalla, aamukahvit suolaisella kahvileivällä, lounaan, iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä, päivällisen, kevyen iltapalan ja kahden tunnin saunavuoron joko päätalon takkasaunassa tai rantasaunalla. Majoitus päätalossa ja seuraavana aamuna aamiainen seisovasta pöydästä,  lounas ja iltapäiväkahvi makealla kahvileivällä. Kokoustilassa koko ajan saatavilla myös raikasta vettä ja viipaloituja hedelmiä.

Kokouspakettien minimiveloitus 400 €.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Kysy lisää myyntipalvelustamme p. 09 - 241 5803 tai myyntipalvelu@haukilampi.fi